Markkinakysymykset

Muokattu Thu, 26 Sep 2019 klo 01:48 PM

Markkinakysymykset

Vastattavia markkinakysymyksiä on seitsemää eri tyyppiä.

Kysymykset esitetään Kyllä/Ei-vaihtoehtokysymyksinä, ja niihin vastataan klikkaamalla oikeaa vastausvaihtoehtoa. Tallenna sitten

Kysymys esitetään määrää koskevana kysymyksenä. Vastaa siihen merkeillä + ja – tai klikkaamalla ruutua ja kirjoittamalla oikea vastaus näppäimistön avulla. Tallenna sitten

Kysymys esitetään hintakysymyksenä. Vastaa siihen merkeillä + ja – tai klikkaamalla ruutua ja kirjoittamalla oikea vastaus näppäimistön avulla. Tallenna sitten

4. Kysymys syötetään omien vastausvaihtoehtojen kanssa. Klikkaa sitten ruutua ”Valitse yksi vaihtoehdoista” ja sen jälkeen oikeaa vaihtoehtoa. Hyväksy sitten vastaus klikkaamalla ruudun ulkopuolella. Tallenna sitten.

5. Tämän kysymyksen vastaus on vapaa teksti. Klikkaa ruutua ”Merkintä”

Kirjoita vastauksesi näppäimistön avulla. Valitse sitten Tallenna.

Tallenna sitten, ennen kuin markkinakysymykset sisältävä sivu sulkeutuu.

6. Tällä kysymyksellä voi olla useita vastausvaihtoehtoja. Klikkaa ruutua ”Valitse yksi tai useampi vaihtoehto”. Klikkaa sitten sopivaa vaihtoehtoa tai sopivia vaihtoehtoja. Hyväksy vaihtoehto klikkaamalla ruudun ulkopuolella. Tallenna sitten.

7. Tämän kysymyksen vastaus on kuva. Paina ”Kuva”-painiketta.

Paina suurta plus-merkkiä

Jos kuva on jo otettu ja kuvakirjastossa, napsauta kohtaa Kuvakirjasto, mutta jos sinun on otettava kuva kysymykseen vastatessasi, klikkaa kohtaa Kamera

Jos klikkaat kohtaa Kamera, ota kuva ja valitse sitten Käytä kuvaa, jos siitä tuli hyvä, tai Ota uusi, jos olet tyytymätön ja haluat ottaa uuden kuvan

Kun olet valinnut Käytä kuvaa, valitse seuraavaksi Tallenna

Jos olet klikannut kuvakirjastoa, klikkaa oikeaa kohtaa, johon kuvasi on tallennettu

Klikkaa sitten oikeaa kuvaa

Tallenna

Kun menet seuraavan kerran Markkinakysymykset-kohtaan, näet, minä päivänä vastasit kysymykseen/kysymyksiin ja mitä vastasit.