Esittely

Muokattu Thu, 26 Sep 2019 klo 11:42 AM

Valitse esittely, jonka haluat näyttää asiakkaalle.

1. Siirtymisnuolet. Nämä näyttävät kaikkiin suuntiin, joissa on kuvia. Tässä voit pyyhkäistä oikealle tai vasemmalle. Kuvia voi olla myös ylä- ja alapuolella, jolloin siirtymisnuolet on olemassa niihinkin suuntiin.

2. Tätä ruutua klikkaamalla saat näkyviin koko esittelyn pikkukuvina.

3. Jos asiakkaan ostoskori näkyy oikeassa yläkulmassa, artikkeleita on liitetty tähän sivuun. Klikkaa asiakkaan ostoskoria saadaksesi näkyviin artikkelit, jotka on liitetty kuvaan, ja voit myös syöttää tilauksen siinä. Kun olet merkinnyt artikkelit, jotka haluat myydä, vahvista valintasi klikkaamalla asiakkaan ostoskoria.

4. Tämä tulee näkyviin myös silloin, kun sivuun on liitetty artikkeleita. Täydennys asiakkaan ostoskoriin tilausmatriisin määrittämisen helpottamiseksi.

5. Jos esittely halutaan lähettää asiakkaalle sähköpostitse, klikkaa tähteä merkitäksesi lähetettävät kuvat.

6. Kun olet käynyt läpi koko esittelyn ja merkinnyt artikkelit, joita haluat tilata, klikkaa äärimmäisenä vasemmalla olevaa nuolta jatkaaksesi ja joko siirtyäksesi seuraavaan esittelyyn tai tehdäksesi siitä tilauksen.

Jos painat asiakkaan ostoskoria (3), näkymä on alla olevan kaltainen.

Syötä myytävien artikkelien lukumäärä ja vahvista tämä sitten painamalla asiakkaan ostoskoria uudelleen.

Jos painat tilausmatriisin kuvaketta (4), näkymä on alla olevan kaltainen.

Klikkaa oikeaa artikkelin ja viikon ruutua. Valitse siinä lukumäärä ja toimituksen viikonpäivä. Vahvista painamalla tilausmatriisin kuvaketta uudelleen.

Kun olet käynyt läpi koko esittelyn ja tehnyt tilauksen haluamistasi artikkeleista, paina nuolta ylimpänä vasemmalla (6)

Luo uusi tilaus – Kun napsautat tästä, valitsemasi artikkelit siirretään tavalliseen tilausnäkymään. Siellä voit halutessasi mukauttaa lukumäärää, toimitusviikkoa, ehtotyyppiä ym.

Kopioi ostoskoriin – Painamalla tästä voit avata uuden esittelyn ja täyttää ostoskoria myös tämän esittelyn sisältämillä artikkeleilla.

Tallenna ehdotuksena – Tästä klikkaamalla voit tallentaa syöttämäsi ehdotuksen ja avata tämän ehdotuksen sitten myöhemmin ja näyttää sen asiakkaalle.

Esikatselu – Tässä näet ne esittelyn kuvat, jotka lähetetään asiakkaalle. Jos et ole merkinnyt yhtään kuvaa tähden (5) avulla, lähetetään kaikki kuvat.

sähköposti: - Täältä voit hakea ne sähköpostiosoitteet, jotka asiakkaalle on tallennettu, ja valita, mikä esitys tai mitkä esitykset tälle lähetetään.

Lähetä esittely – Kun olet tallentanut sähköpostiosoitteen, Esikatselu-valinnan tilalle tulee Lähetä esittely