Produktgrupper hittar du under Underhåll-Sortiment-Produktgrupper

Här kan du söka efter en viss produktgrupp, eller klicka på sök för att se alla Produktgrupper.

Vill du skapa en ny produktgrupp klickar du på skapa.

Skriv namn och nummer för den nya produktgruppen, klicka sedan på spara.

En ny produktgrupp är nu skapad.

Obs. För att kunna se produktgrupperna i rapporter så måste man lägga till behörighet för alla Backoffice användarna detta gör du under användarkonto .SE Administration-Användarkonto.

Du kan också skapa dokument som är kopplade till en produktgrupp.