Klicka på säljmål och välj sedan Kampanj/Anbud så öppnas rutan med de olika sökalternativen.

Är endast bocken aktiva vald så listas alla kampanjer som är aktiva.

Om du vill begränsa sökresultatet så kan du b.l.a välja en specifik kampanj kategori, kedja och eller datum intervall.

Klickar du på en kampanj, så öppnas kampanjens egenskaper med uppgifter om sortiment, kopplade kunder och budget mm.

Skapa kampanj

Klicka på + ikonen för att skapa en ny kampanj

Fyll i kampanjnummer, kampanjnamn, datumintervall samt uppföljningsvecka.

Beskrivning och kommentar är valfritt att fylla i. Klicka på pilarna nederst till höger för att gå vidare.

Klicka på + tecknet för att lägga till kunder

Klicka exempelvis på block/kedja. Marker hela block eller enskilda kedjor

Klicka på pilarna framåt nederst till höger.

Här listas de valda kunderna.

Klicka på + för att lägga till kunder

Klicka på Ø för att ta bort kunder

Markera alla eller enskilda kunder att ta bort genom att klicka på ikonen längst ner till vänster.

Klicka sedan på papperskorgen för att ta bort.

Klicka på bocken för att gå vidare

Klicka på + tecknet för att lägga till artiklar

Markera de artiklar som ska finnas med i kampanjen. Klicka på bocken när du är klar.

Klicka på bocken i det högra

För att frisläppa en kampanj ovan ikon.

För att inaktivera en pågående kampanj markera rutan "inaktiv"