Kedjor hittar du under Underhåll - Affärspartner

Du kan välja att söka efter ett visst kedjenummer eller kedjenamn.

Vill du se alla kedjor så klickar du på Sök.

För att skapa en ny Kedja klickar du på Skapa.

Fyll i kedjenummer, namn.

Om det är en kommun klickar du i bocken bredvid kommun.

Koppla kedjan till ett block genom att klicka på dom tre prickarna i block fältet.

En lista med alla blocken kommer upp, välj blocket du vill koppla till kedjan.

Masterkedja går att använda om man vill ha ytterligare en nivå på kunder

Masterkedja finns som en mellannivå om så önskas. Kontakta Nordman om masterkedjor ska läggas upp

Referens används för att referera till extern data. Exempelvis kedjenummer i affärssystem

Kedja, Namn och Block är obligatoriska fält, resterande är valfria fält.

När du är klar klickar du på Spara.