Välj Administration, klicka sedan på Användarkonton

Här läggs alla användarkonton upp, både Backoffice användare och säljare. (Säljare ska även läggas upp under distriktsregister).

Här läggs även behörigheter till för PiX och Dashboard.

För att skapat ett konto kontakta Nordman AB om det är tillägg av nya konton(licenser)

Klicka på plustecknet för att skapa ett nytt konto

Fyll i Nr, Användarnam, Lösenord, Namn, E-post och Telefon

Välj Rollen som kontot ska ha

Ställ även in en Giltighetstid för konto. (Om giltighetstiden är ett datum bakåt i tiden så kan användaren inte logga in på konto.)

Klicka på Bocken för att spara.

Klicka på krysset för att avbryta och komma tillbaka till Användarkontolistan.