Nytt i denna version

Bifoga bilder till order.

Swipa på raden och välj "infoga bild" eller på + tecknet för att lägga till bild.

Välj bild från bildbiblioteket eller använd kameran för att ta en bild.

Registrera order

Hämta artiklar till order från Listade produkter, Finns inte i butik och Finns inte på hyllan

Registrera kampanjorder

Välj att visa kampanjer som innehåller artiklar från en eller flera valda produktgrupper.

Orderförslag

Filtrera på produktgrupp i förslagsväljaren.

Leveransplan

Inaktiva artiklar visas med ljusgrå text för att man enkelt ska se skillnad.

Välja att visa artiklar från en eller flera produktgrupper i leveransplanen. (Gäller från ver 4.02)

Ny flik med alla bilder kopplad till artikeln.

För att få fram bilderna håll ditt finger på artikelraden tills rutan med artikelns basdata visas.

Välj sedan fliken Mer.

Argus Presentation

Kunna klicka på "den snurrande kuben" som presenteras när man är färdig för att gå tillbaka till presentationen.