Pris Per Kedja hittar du under Underhåll - Sortiment

Pris per kedja är en funktion som gör det enklare att t.ex. uppdatera Grossist artikelnummer, produktens pris eller kedjestatus för vald kedja. Du kan lägga upp flera prislistor.

Här kan du söka antingen via kedja eller sortiment

Välj kedja och sortiment, klicka sedan på sök.

Om du klickar på pilarna framför valt sortiment eller kedja, då får du upp fler "nivåer" av din sökning.

Registrera kedjestatus och pris för vald produkt

Sätt en bock i rutan framför sortiment, och välj det sortimentet du vill registrera.

Klicka på sök

Klicka på den kedjan som du vill lägga till Grossist produktnummer för.

Här kan du skriva in grossist produktnummer (nummer hos grossisten).

Välj status genom att klicka i valt alternativ (X=ej aktiv, T=tillval, G=grund eller B=beställningsbar)

Skriv in aktuellt pris i Pris/st.

Skriv eventuellt in konsument pris.

Du kan även lägga till ett giltighetsdatum genom att lägga in datum i dom fälten.

Det är viktigt att datum fältet är ifylld annars kommer inte priserna med i orderbilden.

Du kan även Rangordna produkten på kedjenivå.

Klicka sedan på Verkställ