Besökshistorik

Ändrad den Mon, 27 Feb 2023 vid 01:48 PM

I Besökshistorik kan du välja att se samtliga Besökta kunder eller de kunder som Ej är besökta.

För att se din Besökshistorik, klicka på ikonen Besökshistorik som du hittar under Uppföljning på startsidan.

När du är inne i Besökshistoriken ser du en lista över kunderna.

För att se dina 'Besökta kunder' trycker du på det svarta förstoringsglaset.

Vill du se 'Ej besökta kunder', trycker du istället på det röda förstoringsglaset.

Längst ner till höger på sidan över Besökshistorik kan du välja att filtrera besöken, se en mer detaljerad lista samt exportera till Excel.

1. Genom att trycka på de tre prickarna kan du välja att sortera Besökslistan efter säljcykel eller datum.

Välj det du vill filtrera på och tryck på Svarta förstoringsglaset för 'Besökta kunder' eller det Röda förstoringsglaset för 'Ej besökta kunder'.

2. Vill du kopiera din Besökshistorik till Excel trycker du på ikonen bredvid de tre prickarna.

3. Trycker du på denna ikon får du se en mer detaljerad Besökshistorik.

Klickar du på en kund i listan får du fram Besöksinformation på vald kund.