Säljmålsuppföljning - Körjournal

Ändrad den Fri, 26 May 2023 vid 03:35 PM

Körjournalen är en uppföljning som visar vad säljarna har angivit i sin körjournal.

Rapporten visar automatiskt ej attesterade körjournaler med datumspannet en månad bakåt i tiden.

Om du vill se körjournaler med andra sökkriterier klickar du på sök knappen.

Ange de sökkriterier du vill se utfall för, klicka sedan på sök.

Vill du spara dina angivna sökparametrar för att kunna använda de igen kan du spara en variant genom att klicka på plustecknet, skriv sedan in namnet på varianten och klicka på spara.

En lista med aktuella körjournaler visas nu.

Med Fast Search kan du snabbt få fram specifika order i ditt sökurval genom att skriva in vad du vill se. t.ex ett distrikt.

Klicka på Excel knappen om du vill få över sökurvalet till en Excel-fil.

Via Fältväljaren kan du enkelt dölja fält som du ej vill se, här kan du även gruppera din sökning om du vill.

För att hantera körjournalerna behöver du markera den eller de körjournaler du vill hantera.
Klicka på markera knappen.
Körjournalerna kan nu antingen attesteras eller frisläppas tillbaka till säljarna, markera de körjournaler du vill hantera.

Välj sedan om de ska attesteras.
Eller frisläppas.

Om du placerar muspekaren på en ikon kommer en textruta visas och förklara vad ikonen fyller för funktion.