Säljmålsuppföljning - Frånvarorapport

Ändrad den Fri, 09 Jun 2023 vid 01:27 PM

Frånvarorapporten hittar du under Säljsmålsuppföljning.

I denna rapport ser du en sammanställning på vad du lagt in för frånvaroorsaker i Företagskalendern ( Administration - Företagskalender : Vitec Nordman AB ).

Du kan välja att söka på Planerat datum, Distrikt och Planeringstyp.

Frånvaron du lagt in under datumen du sökt på visas i kolumnerna nedan.

Scrollar du längst till höger visas summan på frånvaroorsaker du lagt in under perioden.

Vill du exportera rapporten till Excel klickar du på pilen längst upp till höger.

Via Fältväljaren kan du enkelt dölja fält som du ej vill se.

Du kan välja att spara ditt sökurval som en variant.

Klicka på plustecknet nedan, döp din variant och spara genom att klicka på "bocken".