Underhåll - Sortiment - Produkt Grupper

Ändrad den Fri, 26 May 2023 vid 03:37 PM

Här kan du se alla upplagda produktgrupper.

För att skapa en produktgrupp klicka på plustecknet.

Ange nummer och namn för den nya produktgruppen.
Klicka på spara

Med Fast Search kan du snabbt få fram specifika order i ditt sökurval genom att skriva in vad du vill se. t.ex första bokstaven i produktgruppens namn.

Klicka på Excel knappen om du vill få över sökurvalet till en Excel-fil.

Via Fältväljaren kan du enkelt dölja fält som du ej vill se, här kan du även gruppera din sökning om du vill.

Ta bort Produktgrupp

Innan man tar bort en produktgrupp måste man säkerställa att inga produkter ligger kopplade till den produktgruppen.
Om du vill ta bort en produktgrupp klicka först på markera knappen.

Välj de produktgrupper du vill radera, klicka sedan på radera knappen.

En ruta kommer upp där du måste bekräfta att du verkligen vill ta bort produktgruppen.