Säljmålsuppföljning - Leverans

Ändrad den Fri, 26 May 2023 vid 03:30 PM

Leverans är en uppföljning som ger dig möjligheten att följa upp kundernas leveranser under en längre tidsperiod.
Välj de sökparametrar du vill söka på t.ex. enhet, datum, sortiment etc.
När du är nöjd med dina valda sökparametrar klickar du på sök.

Rapporten visas förvalt per produktgrupp, vill du istället se per block kan du klicka på det alternativet nu.

Klicka på Excel knappen om du vill få över sökurvalet till en Excel-fil

Vill du spara dina angivna sökparametrar för att kunna använda dessa igen kan du spara en variant genom att ange ett namn för varianten och klicka på spara.