Navigering Menyval

Ändrad den Fre, 11 Okt vid 2:15 E.M.

När du loggat in så ser du de olika menyvalen högst upp på sidan.

Här kan du välja att:

- Söka efter artiklar (Artikelinformation VCD)

- Skapa en ny artikel (Ny artikel)

- Se validerings resultat av inskickad artiklar. (Meddelanden - Inkorg)

- Se vilka artiklar som ligger redo att skickas. (Meddelanden - Utkorg)

- Exportera och importera artiklar via excel. (Exportera dokument)

- Ändra inställningar för programmet, tex lägga till produktklasser, visa/dölja termnr. (Inställningar)

- Se dina företagsuppgifter och Lägga upp användare i programmet (Administration)

- Längst upp till höger Loggar du ut.

Till vänster visas dina artiklar i en sortimentslista.

Denna kan du dölja och visa via pilen.

För att lägga till en ny Mapp, klickar du på en befintlig mapp och sedan på de tre prickarna.

Klickar på du de tre prickarna kan du:

- Kopiera en hierarki

- Kopiera en artikel

- Flytta artikeln till en mapp

- Ta bort artikeln