Inventointi-otsikon alla näkyvät tähän asiakkaaseen yhdistetyt inventointitilaukset. Jos haluat avata inventointitilauksen, napsauta riviä, jolla on inventoinnin nimi.

Merkitse, mitä artikkeleita myymälässä on, klikkaamalla ”Face-määrä”-kohdan oikealla puolella

Voit merkitä listaukseen, mitkä artikkelit ovat uutuuksia. Silloin siniseen ruutuun tulee yhteenveto uutuuksiksi merkittyjen artikkelien määrästä

Vihreä ruutu kertoo, onko face-määrä kasvanut tai pienentynyt edellisen inventaarion jälkeen

Face-määrä* näyttää listauksen sellaisena kuin se oli aiemmin

Voit merkitä inventointitehtävän suoritetuksi ruksaamalla nimen vieressä olevan sinisen ruudun.