Argusin aloitussivu on moniosainen.

Tarkistuslista:

Tämä osio sisältää myyntisyklin etenemisen pikaseurannan.

Kalenteri:

Näyttää oletuksena päivän suunnitellut käynnit, mutta asetukseksi voidaan vaihtaa

5 – Työviikko 7 – Viikko 31 – Kuukausi

Jokaisen asiakkaan kohdalla näkyy myös, mitä päivän aikana on rekisteröity. Talo, jos on tapahtunut käynti, kuorma-auto, jos on rekisteröity tilaus. Tässä näkyy myös puhekupla, jos suunnitellun käynnin yhteyteen on lisätty kirjaus.

Toimintopainikkeet:

Alimmassa osiossa ovat kaikki toimintopainikkeet.

Punaisella ympyröity numero kertoo, mitä on tehtävä tai mitä on tallennettu.

Käynti-kohdassa näkyvät tämän päivän 3 (punaisella ympyröityä) suunniteltua asiakasta, jotka ovat käyneet (käynti ympyröity sinisellä). Tehtävät-kohdassa on 1 tallennettu tehtävä, ja Tilaukset odotustilassa -kohdassa on kahdeksan vapautettavaa.