Inläsning av grossistprislistor

Ändrad den Mon, 03 Jan 2022 vid 03:49 PM

Inläsning Grossistprislistor

Gå till Massuppdatering – Grossistprislistor

Klicka på Öppna – Välj prislistan och öppna den.

En lista med alla artiklar och grossister som finns i filen kommer att komma fram i Argus, alla data kommer att vara ”röd markerad”.

Klicka på Kontrollera, vita radera är ”okej”, gula rader är artiklar som ej finns i Argus.

Välj sedan vilka fält som ska importeras och från och med vilket datum (Ruta 1 i bilden).
Välj sedan vilka flikar som ska importeras (Ruta 2 i bilden).

När ovan val är gjorda klicka på Importera.

Om de finns ”gula rader” kommer ett felmeddelande upp, ska filen läsa utan ”rätta felen” klicka på nej, annars klickar på ja.
Väljs Nej kommer filen att läsas in, väljs Ja läses filen ej in och Grossistprislistor vyn ligger kvar.

För att ”rätta” till gula raderna ska artiklarna läggas upp under Sortiment – Produkter. När artiklarna är inlagda gå till fliken grossistprislistor och klicka på knappen Uppdatera listan.

Valdes Nej läses prislistorna in

Nu har Prislistan importerats.