Notifiering - Överföringar alt. Administration - Överföringar

Ändrad den Fre, 5 juli vid 3:34 E.M.

Under överföringar kan du se när säljarna kommunicerade senast, samt vilken version av Argus de använder.
Om talet är negativt (exempelvis -20200922) i kolumnen version betyder det att säljarna har gjort en Total sync.

En Total sync innebär att säljarnas databas raderas från klienten och sedan laddas all data hem igen på nytt.
Jämförbart med en ominstallation.

Total sync bör endast göras i samråd med Vitec Nordmans support.