Notifiering

Ändrad den Wed, 28 Feb 2024 vid 11:00 AM

Under Notifiering ligger genvägar till några av de vanligaste funktionerna som används regelbundet i Argus.

Överföringar - Klickar du på överföringar styrs du till sidan där du kan se när säljkåren har kommunicerat samt vilken version av Argus de använder. Siffran talar om hur många distrikt som inte kommunicerat de senaste 5 dagarna.

Attestera - Klickar du på attestera styrs du till attestsidan i argus och får där automatiskt upp alla utbetalningar som är godkända/attesterade av säljkåren. Siffran talar om antal utbetalningar som är godkända av säljare.

Attestera nivå 2 - Om denna finns med under Notifiering så har ni som företag valt att ha ytterligare ett steg i attestflödet. Här går att lägga in en beloppsgräns så att bara utbetalningar över en viss summa går vidare till denna nivå. För att skapa detta kontaktar ni vår support. Klickar du på attestera nivå 2 styrs du till attestsidan i argus och får där automatiskt upp de utbetalningar som motsvarar uppsatta kriterier. Siffran talar om antal utbetalningar som ligger i nivå 2

Utbetalningar - Klickar du på utbetalningar styrs du till bankmodulen och den första fliken Attestering. Siffran talar om antal  utbetalningar som ligger i denna flik.

EDI / Monitor - Klickar du på EDI / Monitor styrs du till Edi-monitorn. Siffran talar om antal order som hamnat i status 2 "Skickad ej Bekräftad", -1 "Ej Skapad (Fel G. Kundnr)" samt -2 "Ej Skapad (Fel G. Artnr)" de senaste 7 dagarna.