Startsida, menyval

Ändrad den Wed, 28 Feb 2024 vid 10:50 AM

Startsidan visar en en dashboard av besök och försäljning de senaste 12 månaderna jämfört mot föregående år.

Klickar du på knappen bredvid visas dina top 10 produkter under en 12-månaders period.

Nere till höger hittar du snabbknappar för att komma till dina mest använda funktioner.

Genom menyraden tar du dig till olika funktioner i Argus.

Klicka på namnet för att se de olika funktionerna.

Under Notifiering ligger genvägar till några av de vanligaste funktionerna som används regelbundet i Argus.