Inloggning

Ändrad den Tue, 30 May 2023 vid 08:09 AM

För att logga in i Argus surfar du till https://argus.nordman.se/

Skriv din e-postadress och ditt lösenord och klicka på Login.

Skulle du ha glömt ditt lösenord, klicka på "Forgot your password?", välj ett nytt med minst 16 tecken. Se till att ditt lösenord innehåller en kombination av siffror, specialtecken, minst en stor bokstav och en liten bokstav.

Under rutan för lösenordet kan du välja språk.