Punaisella rengastettu luku kertoo, kuinka monta maksua odottaa hyväksymistä.

Jotta tilaus päätyy hyväksymättömiin tilauksiin tilaukseen on oltava rahat (eli sen on oltava maksu) ja toimituspäivämäärän täytyy olla ohitettu.

Kun tilausta klikataan keskeltä, tilausrivit tulevat ylös oikealle ja voit helposti klikkailemalla hyväksymättömiä tilauksia nähdä niiden sisällöt artikkeleiden yms. osalta.

Jos sen sijaan haluat hyväksyä tai mitätöidä maksun, sinun on klikattava sinistä i-kirjainta

Silloin avaat koko maksun ja näet ylätunnisteen vasemmalla ja tilauksen rivit oikealla. Äärimmäisellä oikealla (tilauksen ylätunnisteen vieressä) on kaksi vaihtoehtoa: Hyväksy ja Mitätöi. Jos valitset Hyväksy, hyväksyt koko maksun, ja jos taas valitset Mitätöi, mitätöit koko maksun.

Jos sinun on mitätöitävä vain yksi rivi ennen maksun hyväksymistä, klikkaa rivin keskikohtaa ja valitse siinä Mitätöi

Silloin mitätöidään juuri se rivi ja voit hyväksyä maksun loppuosan.