1. Ange mellan vilka timmar en "normala" dag ska sträcka sig. Detta syns sedan t.ex i planeringen.

2. Visa priser i utskrifterna

Bockas denna i visas priserna i utskriften.

3. Hämta status från GROSSIST och inte KEDJA

Detta val är viktigt för kunder inom Food Service. Denna måste vara aktiv om du jobbar inom Food Service.

4. Visa rabatt i %
Bockas denna i visas rabatten i procent.

5. Föreslå kampanjer vid ordertagning

Om denna är aktiverad så kommer du att få en fråga om att koppla artikeln till en kampanj vid ordertagning.

Om du väljer att ta en order via Sortiment eller Produkter så är artiklar som ligger på kampanjer markerade med en blå trekant uppe i högra hörnet.

När du ska knappa in ett antal på en sådan artikel så får du upp en lista på de kampanjer denna artikel är inlagd på. Du kan då välja att koppla denna till en av dessa kampanjer eller så kan du välja "Ingen kampanj".

Om denna inte är aktiverad så kommer frågan inte upp.

6. Vänteorder: ändra inte orderdatum
Om denna är aktiverad kommer orderdatum bli det datumet som vänteordern knappades in.

Om denna inte är aktiverad blir orderdatumet det datum som vänteordern frisläpps

7. Alternativ vy för inventering
Om denna inte är aktiverad blir artiklarna i inventeringsorder sorterade efter rangordning (rangordningen läggs in på artikelkortet)

8. Dölj automatiskt navigationsknappar i presentation

Om denna är aktiverad döljs navigationsknapparna automatiskt i presentationen när man inte rör skärmen.

9.Starta med sidan två i presentationer

Här väljer du om du vill börja presentationen på sida 2 annars börjar den på sida 1.

10. Ladda ner dokumenten vid kommunikation
Här väljer du om du vill hämta dokument vid kommunikationen eller ej.

11. Dölj svar på frågor som registrerats av andra distrikt

Bockas denna i visas ej svar som registrerats för marknadsfrågan av annat distrikt.

12. Sätt på klassrum funktioner
Funktionen visar var du klickar när du håller en presentation eller utbildningen med din iPad kopplad till t ex. en projektor.

13. Visa Juridiskt namn

Om denna är aktiverad syns de juridiska namnen i kundlistan

14. Synkronisera kalender

Är denna aktiverad har du synkronisering mellan din kalender i Ipad och din kalender i argus igång

Om denna inte är aktiverad är synkroniseringen avstängd

15. Enable Beta Features: Tar fram nya funktioner i Uppgifter och Analysen.