Besökssidan

Ändrad den Fri, 18 Mar 2022 vid 10:27 AM

Besökssidan

Inne i besökssidan kan du t.ex lägga order, registrera besök, skapa uppgifter, se historik och rapporter för kunden.

Besökssida (Utseende 1)

Höger spalt:

Kundinformation
Klicka på i:et för att komma till kundkortet

Nästa besök eller Planera nytt besök

Om du redan har planerat ett nytt besök kommer du att kunna se ditt nästa besök med datum och tid. Om kunden inte ligger med ett planerat besök kommer det att stå ’’Planera nytt besök’’

Uppgifter
Här kan du lägga in en uppgift på kunden. Om det finns inlagda uppgifter på kunden visas antalet i en grön ring.

Ny körjournal
Här kan du skapa en ny körjournal.

Presentation
Här kan du se alla presentationer kopplade till kunden. Om det finns inlagda presentationer visas antalet i en blå ruta.

Rapport

Dokument
Här hittar du dokument och bilder som är kopplade till kunden.

Ny Rapport, Nollsälj, Sålt Per Artikel, Kedjeutveckling och Scorecard Butik

Rapporter som är kopplade till POS-data.

Vänster spalt

Verkställ
Order
Här kan du registrera ny order. Siffran i den gröna ringen visar antal kampanjer som ej är insålda.

Besök
Här kan du registrera ett besök.

Inventering
Om det finns inventeringar på kunder visas antalet i en grön ring. Här kan du registrera antal face per artikel.

Marknadsfrågor
Här kan du se de marknadsfrågor som finns på kunden.
Antal obesvarade marknadsfrågor visas i den gröna ringen.

Aktiviteter
Här hittar du de aktiviteter som finns inlagda på kunden

Listning
Under listningen hittar du hela sortimentet för kunden. Här kan du fylla i antal face per artikel.

Kampanjer
Här kan du registrera order och skapa förslag utifrån en kampanj. Om det finns kampanjer visas antalet i en grön ring.

Förslag
Här hittar du förslag som finns skapade på kunden. Du kan även skapa eller radera ett förslag som finns upplagt.

Kampanjöversikt
Här får du bättre överblick på de kampanjer som finns upplagda på kunden.

Historik
Order
Här hittar du orderhistoriken för kunden

Besök
Här hittar du besökshistoriken för kunden

Analys
Här kan du göra en uppföljning för kunden

Leveransplan
Här hittar du leveransplanen från 1 år bakåt i tiden.

För att följa upp samtliga kunder går du i stället till startsidan

Besökssida (Utseende 2)

Din Backoffice användare kan välja att visa marknadsfrågor,parametrar och hyllandelar direkt på besökssidan.