Inställningar finner du i Verktygsfältet till vänster.

1. Arbetsdag
    Här anges mellan vilka timmar din "normala" dag ska sträcka sig. Detta syns sedan i t ex din planering.
  2. Sortera Kampanjer
    Här väljs om du vill sortera kampanjer efter Leveransdatum eller Startdatumleveransdatum.
  3. Hämta status från GROSSIST och inte KEDJA

Detta val är viktigt för kunder inom Food Service. Denna måste vara aktiv om du jobbar inom Food Service.

4. Är denna aktiverad har du igång synkronisering mellan din kalender i Argus och din kalender i Outlook.

Om denna inte är aktiverad är synkroniseringen avstängd.

5. Download all documents.
    Här väljer du om du vill hämta dokument vid kommunikationen eller ej.

6. Total sync.
    Görs enbart i samråd med Nordman!