Inställningar finner du i Verktygsfältet till vänster.

1. Här kan du själv välja mellan vilka timmar din "normala" dag ska sträcka sig. Du kommer att se detta i t ex din planering
  2. Hämta status från GROSSIST och inte KEDJA

Detta val är viktigt för kunder inom Food Service. Denna måste vara aktiv om du jobbar inom Food Service.

3. Är denna aktiverad har du synkronisering mellan din kalender i Argus och din kalender i Outlook igång.

Om denna inte är aktiverad är synkroniseringen avstängd

4. Download all documents.
    Här väljer du om du vill hämta dokument vid kommunikationen eller ej.

5. Total sync.
    Görs enbart i samråd med Nordman!