Startsida Win 10

Ändrad den Tue, 28 Feb 2023 vid 10:46 AM

Startsidan för Argus består av checklista, kalender, funktionsknappar och verktygsfält.

Checklistan:

I checklistan får du en snabbuppföljning av hur säljcykeln går.

Kalendern:

I kalender ser du inplanerade besök, de olika färgerna på besöken står för olika planeringstyper t.ex. Säljbesök, Ombyggnad eller Tidsbokat besök. Kalendern visas som standard i arbetsvecka, men går att ändra till

1. Arbetsdag

2. Arbetsvecka (Måndag-Fredag)

3. Vecka (Måndag-Söndag)
Om du bläddrat i kalendern och vill komma tillbaka till nuvarande dag klickar du på knappen med en kalender och en pil. (4)
På varje kund syns också vad som är registrerat under dagen. Ett hus om ett besök är gjort, en lastbil om en order är registrerad. Här syns även en pratbubbla om det ligger en notering på det planerade besöket.

Funktionsknappar:

Allt som registreras i Argus styrs via dessa funktionsknappar.

De gröna knapparna är de som du använder dagligen.

De orangea knapparna består av olika uppföljningar.

Via de blå knapparna längst till höger kommer du åt all basdata.

Verktygsfält:

Verktygsfältet finns på vänster kant av Argus.

Klickar du på de tre strecken (1) visas namn för alla knappar.

Sökfältet (2) går att använda överallt i argus där man har möjlighet att söka, som t.ex i sortiment eller kunder.
Har man skrivit in något i sökfältet ligger det man angivit kvar tills man tagit bort det. Efter man har gjort en sökning kan det därför vara bra att komma ihåg att klicka på sökrutan igen för att radera det man angivit.

Startsida (3), klickar du på denna kommer du till Startsidan.

Uppdatera (4) kan användas överallt i Argus för att uppdatera den sidan man befinner sig på.

Inställningar (5) når du via denna knapp.

Om Argus (6), klickar du på denna ser du vilken version av Argus du har installerad på din enhet.