I besöksbilden så kan du välja att skapa ett förslag.

Klicka på + för att skapa ett nytt förslag.

Finns den en aktiv kampanj på kunden så kommer den upp först, du kan antingen klicka i de artiklar du vill bifoga till förslaget, vill du inte lägga till produkter från kampanjen så klickar du bara på spara utan att bocka för någon produkt.

I förslaget kan du välja att hämta från produkter, gamla order, baserad på kampanj eller befintliga förslag.

För att radera så väljer du den raden och swipar åt vänster.

Markera på raden på den produkten du vill t.ex. ändra antalet.

När du är klar med ditt förslag, klicka först på huvud och därefter på knappen Spara.

Klicka därefter på Förslag.

Välj om ditt förslag ska vara kedjestyrt eller inte.

Om du vill att förslaget ska gälla för hela kedjan så bockar du  i ''Kedja'' grön markering.

Gäller det endast för en butik låter du det stå urbockad.

Välj mellan vilka datum som förslaget ska finnas.

Klicka på Spara,