Presentation

Ändrad den Mon, 22 Jun 2020 vid 10:05 AM

Obs. Det finns några inställningar som du kan göra för att anpassa presentationsverktyget efter dina behov.

För att Visa marginal kr och % i presentationsverktygets orderförslag.

Klicka på inställningar i din iPad och sedan på Argus CRM.

Välj sedan "Visa kalkyl i presentationssidor"

Du kan också välja att:

- Dölja navigationsknappar i presentationen

- Starta med sida två i presentationen

- Samt att stänga av funktionen ladda ner dokument via kommunikation.

Klicka på Presentation i besöksbilden, den blå fyrkanten med en siffran visar hur många aktiva presentationer som finns på kunden.

Klicka på den presentation du vill visa för kunden.

1. Navigeringspilar. Dessa visar åt vilket håll man kan swipa för att visa bilder. Du kan här swipa till höger eller vänster. Det kan även ligga bilder uppåt och nedåt och då kommer det finnas navigeringspilar även åt dessa håll.

2. Om kundvagnen syns i övre högra hörnet betyder det att det finns artiklar kopplade till denna sida. Klicka på Kundvagnen för att få fram vilka artiklar som är kopplade till bilden och du kan där även lägga en order. När du har markerat de artiklar du vill sälja så klickar du på kundvagnen igen för att bekräfta.

3. Denna dyker också upp om det finns artiklar kopplade till sidan. Ett komplement till kundvagnen för att underlätta om du vill lägga en ordermatta.

4. När du gått igenom hela presentationen och markerat de artiklar du vill lägga order på klickar du på pilen längst upp till vänster för antingen gå in på nästa presentation alternativt skapa en order på denna.

Klickar du på denna ruta så får du upp hela presentationen i småbilder.

Om du trycker på Kundvagnen (2.) så ser bilden ut enligt nedan.

Lägg in antal på de artiklar du vill sälja och bekräfta sedan detta genom att trycka spara.

Om du trycker på bilden för Ordermatta (3.) så ser bilden ut enligt nedan.

Klicka i rätt ruta för artikel och vecka. Välj där antal samt veckodag för leverans. Bekräfta genom att trycka på Back.

När du gått igenom hela presentationen och markerat de artiklar du vill lägga order på klickar du på krysset X längst upp till vänster för antingen gå in på nästa presentation alternativt skapa en order.

Skapa ny order - Klickar du här så kommer de artiklar du har valt att läggas över till den vanliga orderbilden. Där kan du om du vill justera antal, leveransvecka, villkorstyp mm.

Kopiera till varukorgen - Genom att trycka här så kan du öppna upp en ny presentation och bygga på varukorgen med artiklar även från den presentationen.

Spara som förslag - Klickar du här så sparar du det du lagt in som ett förslag och kan sedan i ett senare skede öppna upp detta förslag och visa kunden.

Förhandsgranska - Här ser du de bilder i presentationen som kommer att mailas till kund.

e-post: - Här kan du hämta upp de mailadresser som finns upplagda på kunden och bestämma vilken/vilka presentationen ska mailas till.

Skicka presentation - Så fort du har lagt in en mailadress så ändras Förhandsgranska till Skicka presentation