Du hittar presentationer via besöksbilden, om du klickar på knappen Presentation får du upp alla aktiva presentationer som ligger kopplade till kunden.

Klicka på den presentation du vill visa för kunden.

Navigationsknapparna döljs automatiskt i presentationen (aktiveras genom att du klickar på skärmen).

Navigationsknapparna:

Denna ligger uppe till vänster på skärmen. Genom att klicka där backar du ur presentationen.

Kundvagnen ligger till höger på skärmen. Denna dyker upp om det finns artiklar kopplade till bilden. Genom att klicka på kundvagnen dyker kopplade artiklar upp och du kan då registrera det antal du vill lägga in på ordern. För att bekräfta artiklarna klickar du på kundvagnen igen.

Nere till höger ligger denna knapp. Här kan du se hur presentationen är uppbyggd. Pilarna visar åt vilket håll det finns bilder. När denna bild visas finns bilder åt höger och åt vänster. Det kan även finnas pilar uppåt och nedåt beroende på hur presentationen är skapad i Backoffice.

Klickar du på den vita cirkeln i mitten ser du hur presentationen är uppbyggd genom mindre bilder. Du kan hoppa framåt eller bakåt genom att klicka på den bild du vill komma till.

Längst ner till höger ligger denna stjärna. Om du klickar på stjärnan blir den markerad. Detta betyder att du har valt just denna bild att maila vidare. Du behöver alltså inte maila presentationen i sin helhet utan kan välja att markera några bilder. Första sidan går alltid med.

När du har gått igenom hela presentationen och även registrerat de artiklar du vill lägga över till en order klickar du på pilen uppe till vänster för att backa ur presentationen.

Förhandsgranska och spara order– Om du är nöjd nu och inte ska visa fler presentationer alternativt om du vill göra separata order för varje presentation klickar du på Förhandsgranska och spara order. Du kommer då att komma till orderbilden och de artiklar som du har lagt in ett antal på kommer att följa med och ligger som orderrader. Härifrån skapar du sedan din order som vanligt.

Kopiera till varukorgen – Om du vill gå igenom en presentation till och endast göra en order av flera presentationer klickar du på Kopiera till varukorgen. De artiklar som du har lagt in ett antal på kommer då att hamna där och du kommer att komma tillbaka till sidan där alla presentationer ligger. Klicka på nästa du vill visa och markera de artiklar du vill flytta till ordern.

När du är klar med allt avslutar du med att klicka på Kopiera till varukorgen och sedan trycker du på Förhandsgranska och spara order då hamnar du i orderbilden och alla artiklar du lagt in ett antal på i alla de presentationer du visat upp följer med och ligger som orderrader.
Skapa sedan din order som vanligt.

Spara som förslag – Här kan du spara en presentation som ett förslag för att sedan plocka upp den när du är hos kunden.

Bifoga presentationen till en E-post:  - Ett mail skapas med de sidor du markerat att du vill maila.