Release Notes iPad/iPhone version 4.28

Ändrad den Mon, 17 Apr 2023 vid 09:15 AM

Nya funktioner

• Har ni ett behov att koppla fler säljkårer/distrikt i en och samma enhet? Hör av er till oss så berättar vi mer om den nya funktionen MultiDB.
  • Ladda upp dokument kopplat till order är något som efterfrågats och som vi nu har fixat.
  • Möjlighet till att sätta en spärr för kundspecifika leveransdatum på artikelnivå.
  • Kalendern för att planera besök visar nu också veckonummer
  • Vid planering av nytt besök på besökssidan öppnas kalendern på vald dag.
  • Det går nu att lägga till produktgrupp och bokat datum på aktiviteter.
  • Har du många kampanjer att välja på? Ja, då kan du smidigt sortera dem på prioritet, orderdatum, leveransdatum, kampanjnummer eller kampanjnamn.

Förbättringar

• Förbättrad filterfunktion under sortiment i orderbilden.
  • Problemet med att det inte gick skriva ut förslag med infogade rader är löst.
  • Att datum blir NULL när man lägger till en artikel på ett sparat förslag är inte längre något problem.
  • Bortfall av sorteringsmöjlighet i besökshistorik i samband med senaste iOS 16 är nu tillbaka.
  • En bugg som gjorde att ej default villkorstyp valdes vid kopiering av förslag till order är fixad.
  • Vi hade en elak bugg i presentationsverktygets ordermatta som gjorde att volym hamnade på föregående vecka. Denna är nu är eliminerad.