Release Notes iPad/iPhone 4.21

Ändrad den Wed, 12 May 2021 vid 11:49 AM

Anpassad för argus forms. Förbättrad scannerfunktionalitet. Uppdaterat kundkort samt förbättrad sökfunktion i orderhistoriken mm.

Nytt

• Denna version är förberedd för att kunna användas tillsammans med Argus forms som är verktyg där du skapar frågeformulär.
  • Ny funktion för att lägga ihop artiklar som är scannade vid mer än ett tillfälle, så att endast en orderrad per artikel överförs till order.
  • Bättre överföring när du scannar i bluetooth live mode.
  • Produktklasser, Hyllandelar och Konkurrenter kan du välja att visa direkt i besöksbilden.
  • Grupper finns nu på produktkortet.
  • Parametrar upplagda under egna fält kan nu placeras i besöksbilden för enklare åtkomst.
  • Ny förbättrad och förenklad sökfunktion i orderhistoriken
  • Ny dialogruta om du lämnar en marknadsfråga utan att spara "Vill du verkligen avsluta utan att spara?"
  • Lägger till en ny artikel i ett befintligt förslag kan du enkelt välja var den ska placeras
  • När du skriver anteckningar på kundkortet kan du välja att göra dem ej synliga för andra om man är fler säljare på samma kund.
  • Antal tecken som visas på ordertext har ökats på.

Buggar

• En irriterande bug som orsakade att Argus stängdes ner när du raderade bilder i en marknadsfråga har tagits bort.
  • En bug som gjorde att Argus stängde ner när man lägger till artiklar på mer än en kampanj finns nu inte längre