Argus för iOS är förberett för att kunna användas tillsammans med Argus forms som är verktyg där du skapar frågeformulär.

Ny funktion för att lägga ihop antalet på artiklar som är skannade vid mer än ett tillfälle, så att endaste en orderrad per artikel överförs till order eller listning.

Bättre överföring när du skannar i live mode.

Produktklasser/ Hyllandelar / Konkurrenter kan du nu för snabb åtkomst välja att visa och hantera direkt i besöksbilden.

Egna fält kan nu placeras i besöksbilden för enklare åtkomst om man så vill.

Ny förbättrad och förenklad sökfunktion i orderhistoriken

Förbättringar

Ett problem som orsakade att Argus stängdes ner när du raderade bilder i en marknadsfråga är löst.