Release Notes Argus iPad/iPhone version 4.29

Ändrad den Fri, 21 Apr 2023 vid 05:53 PM

Det var inte bara en nyckelpiga som kröp in i senaste releasen. Fler insekter följde tydligen med och orsakade oreda i Argus. Vi har jobbat snabbt som blixten och dessa är nu identifierade och fixade. Vi passade även på att förbättra funktionen "Hämta Status från grossist och inte kedja" när vi ändå var igång!

Dessa funktioner är nu uppdaterade;

- Lastbilen som syns under planerade besök i kalendern visades endast hos dem som har senaste iOS. Denna är nu tillbaka i vilken iOS version eller enhet du än har.

- Försökte du lägga till ännu en enhet i vår nya funktion MultiDB, gick det inte att backa tillbaka. Nu kan du enkelt gå till, från, fram och tillbaka från funktionen hur du vill.

- "Hämta status från Grossist och inte Kedja" är borta under Övriga inställningar. Vi har flyttat den till Backoffice och FoodService-kunder får höra av sig till Supporten när denna ska aktiveras.

Argus version 4.29 för iPad och iPhone finns nu att ladda ner i App Store.