Underhåll - Administration - Användarkonton

Ändrad den Fri, 29 Sep 2023 vid 03:02 PM

Under Användarkonton läggs alla användare upp, både Backoffice och Säljare.
(Säljarna ska även läggas upp under Distriktsregister)
Här lägger du även till behörigheter för PiX och BI.

Skapa användarkonto

Klicka på plustecknet för att skapa ett nytt användarkonto.

Fyll i Kontonummer, Användarnamn, Lösenord, Namn, Telefonnummer, E-post och kontots giltighetsdatum.

Om användaren är en Backofficeanvändare eller säljare, koppla kontot till en roll.

Ska användaren endast ha tillgång till BI eller PiX ska den ej kopplas till någon roll.

När du är klar, klicka på verkställ.
Användarkontot är nu skapat.

Ge Bi och PiX behörighet till användarkontot
Klicka på ett användarkonto.

Gå till fliken Behörighet, klicka på ArgusPix eller Dashboard beroende på vad du ska ge användaren behörighet till.
Välj behörigheten som användarkonto ska ha, klicka på verkställ.

Du kopplar endast behörigheter för BI och PiX under användarkonto. Övriga behörigheter kopplas till rollen som användaren är kopplad till.