Release Notes iPad/iPhone version 4.34

Ändrad den Ons, 12 juni vid 11:39 F.M.

Nyheter

• Uppdaterad frånvaroregistrering
  • Det går nu att exkludera visa besökstyper från att visas i körjournalen ex. telefon.
  •  Nu finns möjligheten att se distribution i besöksbilden på varje kund.
  • I besöksbilden visas om det finns noteringar på kundkortet samt en direktlänk till dessa.
  • Nu kan du välja datumformat när du flyttar ett planerat besök
  • Välj att visa kalender med eller utan checklista samt med endast den översta raden med knappar för att visa mer av kalendern på startsidan.

Förbättringar och buggfix

• Ett problem som gjorde att inga kedjepriser hämtades när du la till artiklar i ett befintligt förslag är löst.
  • Om man svarat med 0 som antalet face i en inventeringsorder räknas det nu som besvarat.
  • Besöksbilden justerad/uppdaterad när det inte finns några extra parametrar.
  • Inget värde beräknas längre när villkorstypen är reklamation
  • Buggen på kundkortet som gjorde att alla ikoner förutom karta försvann när du valde karta är fixad.