Övriga inställningar för Säljarna i Argus iPad.

Ändrad den Mån, 8 juli vid 2:38 E.M.

Vi vill gärna att du delar med dig av funktionen Övriga inställningar till din säljkår. Det finns många smarta lösningar som kan förenkla säljarens vardag. I Argus iPad kan man t.ex. lägga in:

- Kalendern när arbetsdagen startar och slutar.

- Att orderdatumet inte ska ändras för vänteorder.

- Funktion som föreslår kampanj vid ordertagning.

- Att priserna ska baseras på leveransdatum och inte orderdatum.

- Visa eller dölja priser i orderutskriften.

- Visa rabatten i % i orderbilden.

Och mycket mer!

Ni hittar instruktionen att skicka till er säljkår här: https://public.paloma.se/Clickstat/Click?l=f4ab0433-7e30-4235-baf7-a62fd05f2a18&r=F760F7C6-0393-490B-8804-F631983FCAA5