Voit rekisteröidä käynnin asiakkaalle klikkaamalla Käynti-painiketta Käytä-kohdassa

Ylin osa sisältää asiakkaan tiedot ja käyntipäivämäärän (esiin tulee aina kuluvan päivän päivämäärä). Sitä ei voi vaihtaa myöhäisemmäksi tai aikaisemmaksi.

Valitse käyntityyppi – Tämä on pakollinen tieto. Klikkaa nuolta oikealle, niin kaikki ennalta valitut käyntityypit tulevat näkyviin ja sinun täytyy vain klikata sitä, joka koskee tätä käyntiä

Ostettu – Jos olet rekisteröinyt aiemmin tilauksen tälle asiakkaalle, Kyllä-valinta on valmiiksi valittuna

Esitetty tarjous – Valitse ei tai kyllä

Toimittaja – Klikkaa nuolta oikealle, niin kaikki ennalta valitut toimittajat tulevat näkyviin, jos tämä on sellaista, jota käytätte

Kirjaus – Klikkaa nuolta oikealle, niin voit syöttää tätä käyntiä koskevan kirjauksen. Tallenna sitten kirjaus valitsemalla Tallenna. Jos muutat mielesi etkä halua tehdä kirjausta, valitse Kumoa päästäksesi takaisin käyntinäkymään

Aktiviteetti – Voit myös rekisteröidä käyntiin liittyvän aktiviteetin, esim. uudelleenjärjestelyn, keräyksen, koulutuksen tms. Klikkaa nuorta oikealle ja sen jälkeen +-merkkiä ylhäällä vasemmalla

Ylin osa sisältää asiakkaan tiedot ja käyntipäivämäärän (esiin tulee aina kuluvan päivän päivämäärä). Sitä ei voi vaihtaa myöhäisemmäksi tai aikaisemmaksi.

Tyyppi – Klikkaa nuolta oikealle, niin kaikki ennalta valitut aktiviteettityypit tulevat näkyviin ja sinun täytyy vain klikata sitä, josta on kysymys

Määrä – Käytä merkkejä + ja – määrän syöttämiseen (esim. Keräyksen yhteydessä). Voit myös klikata ruutua ja syöttää määrän näppäimistön avulla

Toimittaja – Klikkaa nuolta oikealle, niin kaikki ennalta valitut toimittajat tulevat näkyviin, jos tämä on sellaista, jota käytätte

Tuoteryhmä – Klikkaa nuolta oikealle, niin voit valita tuoteryhmän, jota aktiviteetti koski

Valikoima – Jos valitaan tuoteryhmä, ylös oikealle valikoiman yläpuolelle tulee nuoli. Klikkaa sitä, niin voit valita artikkelitason

Aika – Napsauta merkkejä + ja – rekisteröidäksesi aktiviteetin keston. Jokainen klikkaus tarkoittaa 15 minuuttia.

Kun kaikki lisättävät tiedot on syötetty, valitse Tallenna, niin aktiviteetti on tallennettu. Sen jälkeen voit klikata uudelleen ylhäällä oikealla olevaa +-merkkiä lisätäksesi useita aktiviteetteja samalle käynnille.

Kun kaikki aktiviteetit on syötetty, klikkaa käynnin tietoja palataksesi käyntiin.

Valitse Tallenna, niin koko käynti tallentuu ja palaat käyntinäkymään.