Tehtävät-kohtaa käytetään tehtävien/toimenpiteiden/muistutusten kirjoittamiseen itselle.

Punaisella ympyröity luku kertoo, kuinka monta tehtävää on lisätty ja vielä keskeneräisinä.


Tästä löydät kaikki tehtäväsi kaikkien asiakkaiden osalta. Alla olevassa kuvassa näkyy 1 valmis tehtävä, joka on ruksatuissa, ja 2 tulevaa tehtävää, jotka eivät ole valmiita. Punainen ruutu tarkoittaa, että niillä on korkea prioriteetti, ja sininen on normaali prioriteetti



Voit luoda tehtävän klikkaamalla ylhäällä oikealla olevaa +-merkkiä.  


Saat näkyviin ruudun, josta voit valita asiakkaan sekä etusijan, joka voi olla Alhainen, Normaali tai Korkea.
Voit syöttää tehtäviä klikkaamalla nuolta ja kirjoittamalla tekstin.
Valitse sitten päivämäärä, jolloin tehtävä on suoritettava.
Lopetettu – Vaihda tähän KYLLÄ, kun tehtävä on suoritettu, muussa tapauksessa jätä EI ennalleen.

Valitse sitten Tallenna.


Voit poistaa tehtävän klikkaamalla sitä, jolloin näytölle tulee ruutu, jossa on kaksi uutta vaihtoehtoa: Poista aktiviteetti ja Siirry käyntinäkymään.
Jos valitset aktiviteetin poistamisen, poistat asiakkaan/käynnin kalenterista.
Jos valitset käyntinäkymään siirtymisen, päädyt suoraan käyntinäkymään ja voit aloittaa tilausten ja käyntien rekisteröinnin