När du klickat på Analys så får du börja med att välja vilken nivå du vill se

Block - Ica, Coop, Axfood, Bergendahl mm

Produktgrupper - Här kommer val på de produktgrupper

Kedjor - Maxi, Kvantum, Citygross, Hemköp mm

Sortiment - Här ser du ner på artikelnummernivå

Kund - I detta val ser du ner på kundnivå

Klicka på den nivå du väljer

Det som nu dyker upp i första läget är dels en tabell på såld volym samt ett pajdiagram för samma information.

1. Genom att klicka på en av summorna i tabellen så kan du byta enhet mellan KRT, ST, KG samt Värde.

2. Klicka på Tratten så kan du välja datumintervall, klicka sedan på Klar.

3. Klicka på artikelbenämning för att välja ytterligare nivå ex. kund.