Analys

När du klickat på Analys så får du börja med att välja vilken nivå du vill se

Block - Ica, Coop, Axfood, Bergendahl mm

Produktgrupper - Här kommer val på de produktgrupper du har i argus

Kedjor - Maxi, Kvantum, Citygross, Hemköp mm

Sortiment - Här ser du ner på artikelnummernivå

Kund - I detta val ser du ner på kundnivå

Klicka på den nivå du väljer

Det som nu dyker upp i första läget är dels en tabell på såld volym samt ett pajdiagram för samma information.

1. Genom att klicka på en av summorna i tabellen så kan du byta enhet mellan KRT, ST, KG samt Värde.

2. Genom att klicka på Tratten så kan du välja datumintervall, klicka sedan på Klar.