Marknadsundersökning

För att se alla aktiva marknadsfrågor och svar, gå in på Marknadsundersökning under Uppföljning på Startsidan.

Nedan vyer visar hur det ser ut när du gått in under Marknadsundersökning.

I första bilden ser du aktiva Marknadsfrågor. Siffrorna visar hur många kunder som är kopplade till frågan samt hur många du svarat på. Se ex. 3/70, där 70 st. kunder ligger kopplade till "Testar distrikt?" och du svarat på tre av dem kunderna.

Om du klickar på "tårtan" ute till vänster så får du upp ett diagram på svaren.

Vill du istället se vad och hos vilka kunder du svarat, trycker du på pilen längst ut till höger.