För att registrera  Listning  på kunden så klicka på Listning under Verkställ



Under listning finns hela sortimentet.



Överst till höger finns ett antal bilder


Tratten - Genom att klicka på Tratten kan du välja vilka artikelstatusar du vill se.

Papperskorgen - Genom att trycka på papperskorgen så kan du rensa all listning för den valda kunden. Du får upp en kontrollfråga som säger "Vill du verkligen rensa listningen?"

Pilen i cirkel - Om du börjar med att trycka på denna så kommer du att spara om all listning som ligger kopplad till denna kund vilket gör att all listning får samma datum (dagens). Så fort du börjar lägga in antal face så försvinner denna symbol och då står det Save istället.


Markera vilka artiklar som finns i butiken genom att klicka till höger om "Antal face"

I listningen kan du markera vilka artiklar som är nyheter, då visas det en blå ruta som

visar antalet nyheter.



När du har sparat listningen på kunden, så visas det senaste listningsdatumet i besöksbilden.