Marknadsfrågor

Ändrad den Mån, 27 feb., 2023 vid 2:01 E.M.

Här besvarar du marknadsfrågor som är kopplad till kunden 


Klicka på marknadsfrågor för att besvara en marknadsfråga som är kopplad till kunden.Det finns 7 olika typer av marknadsfrågor att svara på:


 1. Frågan är ställd som en Ja/Nej fråga och du svarar genom att klicka på rätt svarsalternativ. Spara sedan.
 2. Frågan är ställd som en Antals fråga. Du svarar genom att använda + och - eller klickar i rutan och fyller i rätt svar via tangentbordet. Spara sedan.
 3. Frågan är ställd som en Prisfråga. Du svarar genom att använda + och - eller klickar i rutan och fyller i rätt svar via tangentbordet. Spara sedan.
 4. Frågan är inlagd med egna svarsalternativ. Klicka på pilen i rutan och klicka sedan på det rätta alternativet. Spara sedan.
 5. Svaret på denna fråga är en fritext. Använd tangentbordet för att skriva ner ditt svar. Spara sedan.
 6. Denna fråga kan ha flera svarsalternativ. Klicka på pilen i rutan och klicka sedan på det/de alternativ som passar in. Spara sedan. 
 7. Svaret på denna fråga är ett Foto. 

  - Klicka på bildbiblioteket för att ladda upp en bild från datorn, klicka på rätt foto och klicka på öppna. Du kommer sedan att gå tillbaka till marknadsfrågan för att klicka på att spara.

  - Klicka på foto för att ta en bild, är du missnöjd kan du ta en ny bild genom att klicka på ta om. Om du är nöjd med bilden väljer du på Acceptera, du kommer att gå tillbaka till Marknadsfrågan, klicka på Spara.  Obs. Nästa gång du går in på dina Marknadsfrågor kommer du kunna se vilket datum du svarade på frågan/frågorna samt vad du har svarat.

 Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov