Oattesterade Order

Ändrad den Tue, 28 Feb 2023 vid 10:50 AM

Under Oattesterade ser du utbetalningar som väntar på att bli attesterade.

Denna knappen finns både på startsidan och inne i besöksbilden för specifik kund.

På startsidan ser du alla oattesterade orders, medans inne hos kund ser du endast den kundens oattesterade orders.

För att en order ska hamna under oattesterade order måste det dels ligga pengar på ordern (alltså vara en utbetalning), samt att leveransdagen måste vara passerad.

Attestera order

Följ nedan steg för att Attestera dina order.

1. Klicka på Oattesterade order. (Siffran visar hur många utbetalningar som ligger och väntar på att bli attesterade.)
2. Klicka på den utbetalningen du vill attestera.
3. När du klickat på utbetalningen kommer du få upp en ruta som frågar om du vill attestera ordern, väljer du Ja kommer ordern att attesteras direkt och du kommer tillbaka till vyn över oattesterade order. Väljer du Nej kan du göra ändringar i din utbetalning.
4. Väljer du Nej kommer du nu att se orderhuvudet på vänster sida och orderraderna på höger sida.

5. För att attestera en utbetalning klicka på Attestera, hela utbetalningen kommer då att attesteras.

6. För att makulera en utbetalning klicka på Makulera, hela utbetalningen kommer då att makuleras.
7. Om du behöver makulera endast en rad innan du attesterar klickar du på den raden du vill makulera och väljer Makulera rad.
8. Just den raden blir då makulerad och du kan attestera resterande utbetalning.