På startsidan under ''uppföljningen'' hittar du besökshistoriken.

När du går in på besökshistoriken får du upp dina samtliga besökta kunder.

Genom att klicka på det svarta förstoringsglaset visas alla dina besökta kunder.

Genom att klicka på det röda förstoringsglaset visas alla dina ej besökta kunder.

Längst ner till höger kan du välja att söka inom ett visst datumintervall genom att bocka i Datum From och Datum tom.

Eller välja en säljcykel.

Genom att klicka på besöken får du fram besöksinformationen på kunden.