Release notes iPad/iPhone ver. 4.14

Ändrad den Sun, 19 Jan 2020 vid 07:36 PM

• Nu kan du redigera och radera förslag som du skapat via en presentation. Läs mer….
  • Kör du bil? och använder körjournalen i Argus uppskattar du förhoppningsvis ändringarna vi har gjort. Läs mer …
  • Är du modig kan du aktivera ”Beta Features” under inställningar i din iPad, så får du möjligheten att prova det nya analysverktyget.
  • Du kommer att älska det nya sättet att lägga ordermatta direkt I orderbilden. Detta plus lite till kan du läsa mer om här.
  • Marknadsfrågor- tydligare himmelsblå markering på besvarade Ja/Nej frågor.
  • Nu kan du återigen enkelt dra och släppa flikarna på kundkortet och få dem i den ordning du vill.
  • Utvecklarna har äntligen förstått att appen används utanför Sverige, därför finns nu appen till och med på Grekiska. Bland annat visas kalendern på det iPad språk man valt.
  • Avslutningsvis så har det skruvats lite här och där och fixat bugar som egentligen aldrig funnits.