Nytt och spännande:

• Det flesta nämner procent när man talar om rabatter, vi hakade på det tåget. Nu kan du välja under inställningar’ ’Show % discount’’.

• EDI meddelanden får nu större plats i Argus och meddelandet visas nu i sin helhet.

• Att svar på marknadsfrågor från andra distrikt visas uppskattas inte av alla, så nu kan du under inställningar välja ”Hide answers to questions registered by other districts

Buggar:

• En av våra programmerare hade mixtrat med texten vid attestering av order. Vi har åtgärdat detta och ber om ursäkt för hans beteende.

• När man skapar en ny körjournal behöver man kunna skriva in mätarinställning, en bugg var envis och skapade problem när man försökte göra detta. Vi har slängt ut den!

• Villkorstypen 0 följde i vissa fall inte medvilket gjorde att det blev felaktiga utfall i leveransuppföljningen, det här skapade förstås problem och är nu åtgärdat