Om ordern inte har skickats, borde den självklart gå att ändra. Våra utvecklare förstod allvaret och fixade problemet!

• Nu kan du på sparad order, enkelt byta grossist.
  • Behöver du byta leveransdatum innan du skickar iväg? Inga problem.
  • Blev det fel i ordern? Nu går det enkelt att makulera. Fungerar lika bra på hela ordern som på enbart en rad.
  • Innan du skickar iväg, glöm inte att du nu kan sätta dagens datum vid krossbetalningar i efterhand!

när vi ändå var igång, passade vi på att slänga in en uppdatering gällande uppgifter. Är du nyfiken, så ”enable beta features” i din iPads inställningar