Orderhistorik

Ändrad den Fri, 05 Nov 2021 vid 10:18 AM

Orderhistorik
Under Uppföljning - Orderhistorik hittar du alla dina order.

Inne i Orderhistorik får du en lista över alla dina order. Där kan du söka efter en order via ordernummer eller namn på butiken. Vill du göra en mer avancerad filtrering i din sökning, går du in under Tratten uppe till höger.

Som du ser i nedan vy kan en order innehålla ett färgkodat streck (röd, grön, blå och svart/grå).

Rött: Det ligger en utbetalning men har inte blivit attesterad
Grönt:
Godkänd av säljaren
Blått:
Den är utbetalt
Svart/GråttMakulerad order

Står det en gul triangel med utropstecken i bredvid en kund, som i bilden nedan, betyder det att det finns något felmeddelande på ordern. Klicka på de blå i:et bredvid för att se vad.

I vyn nedan ser du hur det ser ut när du klickat dig in under Tratten.

Där kan du filtrera order på datumintervall och väljer då datum under Orderdatum och/eller Leveransdatum.

Om du istället vill söka order efter en säljcykel klickar du på Säljcykel uppe till höger.

Du kan också söka efter order som innehåller produkter inom en viss produktgrupp, då "bockar" du bara i den produktgrupp du vill visa. Då kommer du endast se order som innehåller produkter inom produktgruppen.