Alla ordrar kan hittas under ’’Uppföljning’’ - Orderhistorik

Inne på orderhistoriken får du en lista över alla dina ordrar.

Det går bra att söka efter en order via ordernummer, namn på butiken.

Skriv in de du vill söka efter i rutan bredvid förstoringsglaset.

En order kan innehålla en färgkodat sträck, röd,grön,blå och svart/grå

Rött: Det ligger en utbetalning men har inte blivit attesterad
Grönt:
Godkänd av säljaren
Blått:
Den är utbetalt
Svart/GråttMakulerad order

Genom att klicka på tratten får du en filtrering för att kunna sortera dina ordrar via orderdatum eller leveransdatum.

Du kan dessutom välja att se eller dölja veckonummer om du klickar du på  <>

Om du istället vill söka via en säljcykel så klickar du på fyrkanten som nedan och väljer säljcykel.

Om du vill söka ordrar som innehåller produkter inom en viss produktgrupp så gör du det genom att klicka på mappen och väljer en produktgrupp.

Då kommer du endast få de ordrarna som innehåller produkter inom produktgruppen och  inom det datumintervallet om du har valt det.

När du har gjort dina val klickar du på Done för att få fram sökresultatet.