Orderhistorik

För att se Orderhistorik, klicka på ikonen Orderhistorik som du hittar under Uppföljning på Startsidan.

Inne på orderhistoriken får du en lista över alla dina ordrar.

Där kan du söka efter en order via ordernummer eller namn på kunden.

I vyn nedanför ser du exempel på order med färgkodade streck till vänster.

Färgkodernas betydelse:
Rött: Det ligger en utbetalning men har inte blivit attesterad
Grönt:
Godkänd av säljaren
Blått:
Den är utbetalt
Svart/GråttMakulerad order

Filtrera din orderhistorik

I nedan vyer ser du hur du kan filtrera dina orders.

När du klickar på tratten kan du välja att filtrera dem via Orderdatum och/eller Leveransdatum.

Du kan också filtrera på order innehållande artiklar från en eller flera produktgrupper. Då klickar du i knappen till höger om den produktgrupp du vill ska ingå.

Det går även att filtrera via en säljcykel. När du klickar på Säljcykel uppe i högra hörnet kan du välja på dem säljcyklar ni har inlagda.