Orderhistorik

Ändrad den Mon, 27 Feb 2023 vid 01:54 PM

I Orderhistorik kan du enkelt se och filtrera dina ordrar samt exportera dessa till Excel.

För att se din Orderhistorik, klicka på ikonen Orderhistorik som du hittar under Uppföljning på Startsidan.

När du är inne i Orderhistoriken ser du en lista över alla dina ordrar. Senaste order lägger sig överst.

Längst ner på sidan över Orderhistorik kan du filtrera listan samt exportera den till Excel.

1. Genom att trycka på de tre prickarna kan du välja att sortera orderlistan efter Säljcykel, orderdatum eller leveransdatum.

Välj det du vill filtrera på och tryck på Sök (förstoringsglaset).

2. Vill du kopiera din Orderhistorik till Excel trycker du på ikonen bredvid de tre prickarna.

Det går även att söka fram en specifik order. Vill du t.ex. söka på ett ordernummer trycker du på tratten i den kolumnen och gör din filtrering där. Samma sak gäller om du vill söka på specifika Kundnr, Kunder, Leveransdatum osv.