Release note iPad/iPhone 4.19

Ändrad den Wed, 23 Sep 2020 vid 01:56 PM

• Vi har tagit hand om buggen som stoppade möjligheten att radera eller ändra huvudgrossist på kundkortet fixad.

• När man lägger volym på en kampanj via pop-up fönstret stängdes argus ner om det fanns artiklar utan grossistartikelnr. med i kampanjen.

• Det händer ibland att den levererade volymen inte stämmer med den rabatt man lagt och då är det praktiskt att kunna ändra ordern innan den frisläpps.

• Det är numera historia att besöksdagarna man bockat för på kunkortet inte gått över till backoffice som de ska.

• Problemet att det skapades en länk istället för att infoga ett PDF-dokument i mail är nu löst.

• När är du valt sortiment i orderbilden och skrivit in något i sökrutan och sedan klickat på avbryt så ville inte argus längre vara med och stängdes ner. Våra utvecklare har sett till att detta fenomen inte längre existerar.

• Kontakter varar inte för evigt. De kommer och går och då är det bra att de går att radera, vilket tills nu har varit problematiskt.

• Vi har uppdaterat kommunikationen så att det flyter lite bättre när man laddar upp många och/eller stora bilder.Idag knappen på startsidan visas nu i sin helhet oavsett om du har din iPad liggande eller stående.

• Rätt text syns i pop-up rutan när man raderar listning.

• Flera olika orderrader går nu att markera för att ändra leveransdatum, antal och villkorstyp i orderbilden.

• Rutan bredvid namnet på en inventeringsorder blir som tidigare blåmarkerad när man har listat produkter.

• Alfanumerisk sortering av artikellistor.

• Nu visas bara artiklar som har säljbar kedjestatus i inventeringsorder. Artiklar med X som kedjestatus visas inte längre.